Barion Pixel

Homoktövissel egészségünk védelmében

 

Csak a Mentes magazin 2022-es tavaszi számában a következő cikk jelentmeg rólunk:   

   

2020-ban született meg az ESBANA marka. Az ESBANA termékek prémium minőségűek és a megálmodók bíznak abban, hogy ezek a finomságok csakhamar be tudnak költözni mindenki otthonába. De vajon pontosan mit is takar ez a termékcsalád?

„Fontosnak tartjuk, hogy mások asztalára finom, ízletes termékek kerüljenek, melyet meleg szívvel tudunk ajánlani mindenkinek.”

A készítmények egyik legfontosabb összetevője a homoktövis, amely minden ESBANA garden termékben megtalálható. A homoktövist saját ültetvényükön termesztik, ahol ellenőrzött ökológiai gazdálkodást folytatnak. Így tudják garantálni, a homoktövis kiváló minőségét, mely bio minősítéssel rendelkezik. A homoktövis, ami egy a hazánkban is termő különleges növény, világos narancssárga színű és bogyós termésű. Rendkívül magas C-vitamin tartalmának köszönhetően alkalmas az immunrendszerünk megerősítésére.  De A, B, D, E vitamin, Omega 7, béta-karotin és az antioxidáns hatóanyag tartalmából kifolyólag pozitív hatással van szervezetünkre. Mivel a termékek előállítása felügyelt üzemi környezetben történik kíméletes technológia mellett,  a gyümölcsökben fellelhető beltartalmi értékek nem sérülnek, s jobban koncentrálódnak. Minden egyes termék tartósítószermentesen, cukor hozzáadása nélkül mézzel készül.

A termékek alapjául a homoktövisvelő szolgál, ami a kíméletes eljárásnak köszönhetően a húsolajat is tartalmazza és külön is megvásárolható. A választék rendkívül széles, de a lekvárok közül mindenképpen meg kell említenünk a bio homoktövis alma lekvárt hársmézzel, ami köszönhetően különleges ízvilágának nagy népszerűségnek örvend. Ezen kívül szörp, chutney, többféle lekvár és gyümölcslé is található a kínálatukban.

És mivel a készítők nagyon szeretik az újdonságokat, ezért folyamatosan kísérleteznek és tesztelnek, hogy mihamarabb új termékekkel rukkoljanak elő.

Hagyd, hogy Téged is elvarázsoljanak finom ízeikkel!