Barion Pixel

ESBANA Homoktövis - Iskolapad

Az ESBANA-val kapcsolatos eseményekről, fejlesztésekről, újdonságokról készítjük elsősorban a cikkjeinket. Most egy kicsit magunkról írnánk, hogy mire is adtuk a fejünket.

Az ESBANA egy családi vállalkozás, mely a termékfejlesztés, gyártás mellet saját bio ültetvénnyel is rendelkezik. Itt termesztjük a homoktövist. A családi vállalkozás motorja pedig Zsíros Tünde, aki megalkotja a finomabbnál finomabb termékeket és Kiss Attila, aki a mérnöki vénájával fogja össze a folyamatokat.
Ez a poszt most egy kicsit rólunk az ESBANA márka alapítóiról szól!
Mindig a precizitásra, valós tudás megszerzésére és a minőségre fókuszálunk. Mikor oda jutottunk, hogy homoktövis lesz a befutó növény az ültetvényünkön igyekeztünk utánajárni. Minél többet megtudni a növényről, termesztéséről és milyen termékek is készíthetők belőle. Az eddig kapott díjak mutatják, hogy jó az irány, amin elindultunk.
Az elmúlt évek alatt rengeteg mindent tanultunk a homoktövisről, a termesztéséről,  a termékek megalkotásáról, gyártások lépéseiről. Ahogy előző sorainkban írtam, a valós minőségi tudást megszerzése minden téren fontos számunkra. Ezért arra adtuk a fejünket, hogy beüljünk újra az iskolapadba. 😊

Tavaly szeptemberben több év kihagyás után felnőttképzés keretében indult olyan oktatás, ahol tovább tudtuk mélyíteni az élelmiszeripari termékeink előállításával kapcsolatos tudásunkat.
Ez a szemeszter újabb kihívást jelentett, hogy heti szinten tartott délutáni oktatásokat bele tudjuk illeszteni a napi rutinjaink közé.
Az elmúlt hetekben sikeresen vettük az elméleti, a gyakorlati vizsgákat és portfolióvédésünket.

Az oktatáson megszerzett új tudásunk is segítségünkre lesz, hogy a termékeink minőségi elvárásai még magasabb szintre tudjuk emelni. Reményeink szerint ezt idén is követik, majd az újabb díjak. 😊


Tünde és Attila
ESBANA

ESBANA homoktövis seabuckthorn sanddorn biohomoktovis biohomoktövis velő