Barion Pixel

Homoktövissel egészségünk védelmében

 

Csak a Mentes magazin 2022-es tavaszi számában a következő cikk jelentmeg rólunk és a bio homoktövisről  

   

2020-ban született meg az ESBANA marka. Az ESBANA termékek prémium minőségűek és a megálmodók bíznak abban, hogy ezek a finomságok csakhamar be tudnak költözni mindenki otthonába. De vajon pontosan mit is takar ez a termékcsalád?

„Fontosnak tartjuk, hogy mások asztalára finom, ízletes termékek kerüljenek, melyet meleg szívvel tudunk ajánlani mindenkinek.”

A készítmények egyik legfontosabb összetevője a homoktövis, amely minden ESBANA garden termékben megtalálható. A homoktövist saját ültetvényükön termesztik, ahol ellenőrzött ökológiai gazdálkodást folytatnak. Így tudják garantálni, a homoktövis kiváló minőségét, mely bio minősítéssel rendelkezik. A homoktövis, ami egy a hazánkban is termő különleges növény, világos narancssárga színű és bogyós termésű. Rendkívül magas C-vitamin tartalmának köszönhetően alkalmas az immunrendszerünk megerősítésére.  De A, B, D, E vitamin, Omega 7, béta-karotin és az antioxidáns hatóanyag tartalmából kifolyólag pozitív hatással van szervezetünkre. Mivel a termékek előállítása felügyelt üzemi környezetben történik kíméletes technológia mellett,  a gyümölcsökben fellelhető beltartalmi értékek nem sérülnek, s jobban koncentrálódnak. Minden egyes termék tartósítószermentesen, cukor hozzáadása nélkül mézzel készül.

A termékek alapjául a bio homoktövis velő szolgál, ami a kíméletes eljárásnak köszönhetően a húsolajat is tartalmazza és külön is megvásárolható. A választék rendkívül széles, de a lekvárok közül mindenképpen meg kell említenünk a bio homoktövis alma lekvárt hársmézzel, ami köszönhetően különleges ízvilágának nagy népszerűségnek örvend. Ezen kívül szörp, chutney, többféle lekvár és gyümölcslé is található a kínálatukban.

És mivel a készítők nagyon szeretik az újdonságokat, ezért folyamatosan kísérleteznek és tesztelnek, hogy mihamarabb új termékekkel rukkoljanak elő.

Hagyd, hogy Téged is elvarázsoljanak finom ízeikkel!

Hamarosan új bio vitaminitalokkal, bio homoktövis velő változatokkal jelentkezünk!

 

     

   

 bio homoktövis velő