Barion Pixel

Homoktövis = C-vitamin

A Zöld Újság februári számában a következő bemutatkozó cikk jelent meg az ESBANA-ról:

 

HOMOKTÖVIS = C-vitamin!

bio homoktövis    bio homoktövis velő

A legjobb „téli vitamin” az ESBANA bio homoktövis, szinte valamennyi betegség leküzdésében szerepe lehet. Csodagyümölcs, életelixír! Ősidők óta használják gyógyítási célokra. Terméseit már az ókorban is gyűjtötték, de a termesztése csak a XX. század elején kezdődött el. A megelőzés egyik hatékony eszköze, mert erősíti az immunrendszert, ezzel növelve a szervezet védekezőképességének hatékonyságát, így szervezetünk ellenállóbbá válik a kórokozókkal szemben.

Az ESBANA Homoktövis C-vitamin tartalma kiemelkedő, többszöröse a citroménak!

A C-vitamin vagy más néven aszkorbinsav a többi vitaminhoz hasonlóan nélkülözhetetlen a szervezet számára. Mikrotápanyag, a vízben oldódó vitaminok családjába tartozik, a szervezet nem képes előállítani, raktározni, ráadásul a felesleg a vizelettel kiürül, ezért folyamatos pótlásáról gondoskodni kell. A C-vitamin rendszeres szedésével csökkenthető a megbetegedések kockázata, illetve enyhíthetők a tünetek, gyorsítható a gyógyulás.

Az ESBANA homoktövis készítmények fogyasztása C-vitamin-tartalma miatt ideális az egészség megőrzéséhez.

  • ideális a nátha és a felső légúti hurutok kezelésénél
  • csökkenti a fáradtságot és a kimerülést
  • védi a sejteket
  • lassítja a szervezet öregedését
  • támogatja az anyagcserét

Az ESBANA bio homoktövis velő kizárólag tiszta bio homoktövisbogyóból készül egy kíméletes eljárás során. Ajánljuk napi fogyasztását, akár töményen is 1-2 evőkanállal vagy ugyan ezt a mennyiséget hígítva egy kellemes, friss ital képében.

Termékeink elkészítésekor mindig arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb jó dolgot zárjuk az üvegbe, így a téli hónapokban fogyasztásuk különösen jót tesz szervezetnek. Természetesek, adalékmentes és színezék mentesek!

A bio homoktövis velőnk két kiszerelésben is kapható: 250ml-ben azoknak, akik először próbálnák ki és 500ml-ben, ha már rendszeres fogyasztó.

Hamarosan új bio vitaminitalokkal, bio homoktövis velő változatokkal jelentkezünk!